Pure, natuurlijke gezondheidsproducten

27 ecologisch verantwoorde producten

Op basis van essentiële oliën

Over Puressentiel
In 2005 is Puressentiel in Frankrijk opgericht door Isabelle en Marco Pacchioni.  Puressentiel is ontstaan vanuit het idee dat de kracht en werking van de natuur toegankelijk moet zijn voor iedereen in het dagelijkse leven. Sindsdien is ons unieke assortiment van gezondheidsproducten uitgegroeid tot maar liefst 200 producten. Essentiële oliën vanuit de natuur worden toegankelijk gemaakt in de vorm van makkelijk en veilig te gebruiken producten. Belangrijke pilaren waar Puressentiel op rust zijn respect voor de mens en de natuur. Bij Puressentiel worden grondstoffen uit vijf werelddelen gehaald op een ecologische manier, met respect voor de natuur en de landbouwers.

Alles bij Puressentiel is zo natuurlijk mogelijk met het grootste respect voor het ecosysteem, zijn medewerkers en met een grote focus op de kwaliteit van de producten. Puressentiel heeft dan ook miljoenen trouwe gebruikers over de hele wereld.

De helende kracht van de natuur
De missie van Puressentiel is om op een ecologisch verantwoorde manier de zuiverste en krachtigste elementen uit de natuur te halen en die toegankelijk te maken voor iedereen. Elk product van Puressentiel is een puur concentraat van natuurlijke actieve bestandsdelen en essentiële oliën, zonder onnodig toegevoegde smaak- geur of kleurstoffen. Diverse kruiden en bloemen produceren krachtige actieve ingrediënten met een helende werking. Puressentiel heeft de kennis om deze ingrediënten te selecteren, de effecten te beheersen en deze zo effectief mogelijk te combineren. Puressentiel haalt het allerbeste uit de natuur om dit zo zuiver mogelijk te kunnen doorgeven. Dit leidt tot veilige, gebruiksvriendelijke formules en producten met een bewezen werkzaamheid, toegankelijk voor iedereen.

Voor het hele gezin
Puressentiel biedt natuurlijke gezondheidsproducten voor jou én je omgeving. Wij bieden natuurlijke oplossingen aan voor dagelijks gebruik door het hele gezin: van het zuiveren van de lucht in huis en het behouden van soepele spieren en gewrichten tot het ondersteunen van een goede ademhaling en dagelijks welzijn.